В Івано-Франківській області правоохоронці затримали жінку, яка вживала та збувала "метадон"

В Івано-Франківській області правоохоронці затримали жінку, яка вживала та збувала "метадон"

16.01.14 11:14 0 917
Працівниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Івано-Франківського міськвідділу міліції спільно з оперативниками області була затримана 41-річна мешканка міста, яка продавала наркотичну речовину «метадон».

Жінка являлась пацієнткою ЗПТ (замісної підтримувальної терапії), яка отримувала цей засіб.

Під час проведення оперативної закупівлі раніше судимої громадянки, жінка збула поліетиленовий згорток із вмістом в ньому порошкоподібної речовини білого кольору, наркотичний засіб «метадон», який є синтетичним лікарським препаратом групи опіодів, що застосовується як анальгетик, а також при лікуванні наркотичної залежності. Залежно від дози наркотик може діяти 24 -72 години, наркотичний потенціал і тривалість ейфоричного ефекту якого прирівнюється до морфіну.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення за ч.2ст.307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Їй загрожує від п'яти до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді під колесами ...
Наступна новина: РІВНЕ: ЗА ТИЖДЕНЬ ВИВЕЗЛИ ...

КОМЕНТАРІ