В Івано-Франківській області коломийські правоохоронці розшукали городянку, яка вчинила крадіжку в кафе

В Івано-Франківській області коломийські правоохоронці розшукали городянку, яка вчинила крадіжку в кафе

16.01.14 12:41 0 1009
Із повідомленням про крадіжку до Коломийського міськвідділу міліції звернулась 30-річна мешканка районного центру. В міліції жінка розповіла про те, що нещодавно відпочивала в одному із кафе міста, коли з її жіночої сумочки зникли кошти в сумі 3 тис 150 грн.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами оперативники Коломийського МВ УМВС встановили, що дану крадіжку вчинила 28-річна коломиянка. Зловмисниця побачивши, що за її діями ніхто не спостерігає, тихенько витягнула гаманець із сумочки жінки, яка сиділа за сусіднім столиком. Відтак, чужі кошти потратила на розгульне дозвілля.

На відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 185-ї КК України. Згідно санкції статті даний злочин карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Цьогоріч на українських ...
Наступна новина: На Тернопіллі cаночники з ...

КОМЕНТАРІ