Українофобам відмовили у скасуванні соціяльних виплат ветеранам українського визвольного руху

Українофобам відмовили у скасуванні соціяльних виплат ветеранам українського визвольного руху

16.01.14 09:19 0 1016
Галицький районний суд міста Львова відмовив представнику українофобської організації "Антифашистський комітет України" Олександру Калинюку у задоволені позову про скасування встановлених Львівською міськрадою доплат до пенсії ветеранам українських визвольних змагань. Про це 14 січня 2014 року повідомив представник Львівської міськради у цій справі, депутат ради свободівець Любомир Мельничук.

Як повідомив депутат, своєю постановою Галицький районний суд відмовив у задоволенні позову Олександра Калинюка про скасування доплат до пенсій ветеранам Української Повстанської Армії та колишнім воїнам Першої Української дивізії "Галичина" Української Національної Армії.

"Представники п'ятої колони намагалися заблокувати гарантії соціяльного захисту ветеранів українського визвольного руху, що діють у Львові. Один із членів цих організацій подав позов до Галицького районного суду м. Львова, у якому просив скасувати встановлені з ініціативи фракції ВО "Свобода" у Львівській міськраді доплати до пенсій ветеранам Української Повстанської Армії та колишнім воїнам Першої Української дивізії "Галичина" Української Національної Армії у розмірі 1000 гривень. За наслідком розгляду цієї справи суд відмовив у задоволенні позову, оскільки будь-які підстави визнавати незаконною відповідну ухвалу Львівської міської ради – відсутні", – повідомив Любомир Мельничук.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Нині – день народження ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ