У Львівській ОДА обговорено питання щодо упорядкування обліку юридичних осіб області

У Львівській ОДА обговорено питання щодо упорядкування обліку юридичних осіб області

16.01.14 15:00 0 751
15 січня перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Олексій Сторчило провів нараду щодо обговорення проблемних питань з упорядкування обліку юридичних осіб у Львівській області.

Під час наради заступник директора департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості ОДА Микола Польовий поінформував присутніх про організацію роботи комісії з питань упорядкування обліку юридичних осіб на території області.

За його словами, протягом 2008-2012 років в області упорядковано 427 юридичних осіб, протягом 2013 року обласною комісією з питань упорядкування обліку юридичних осіб упорядковано облік 122 юридичних осіб.

«Станом на 1 січня 2014 року неупорядкованими залишаються 73 юридичні особи області, з них у містах обласного значення – 37 юридичних осіб. Зокрема у м.Львові – 27 юридичних осіб; м.Бориславі – 3 юридичні особи; м.Дрогобичі – 5 юридичних осіб; м.Моршині – 1 юридична особа та м.Самборі – 1 юридична особа», – зазначив М.Польовий.

Водночас керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та перші заступники голів районних державних адміністрацій доповіли про ситуацію щодо упорядкування обліку юридичних осіб на ввірених територіях.

За підсумками наради Олексій Сторчило доручив до 28 березня 2014 року завершити процедуру ліквідації юридичних осіб, які знаходяться на території області. Разом з цим, запропоновано розробити дорожню карту ліквідації, затверджену головами РДА та погодити її з департаментом економічного розвитку, торгівлі та промисловості облдержадміністрації.

«Ми повинні детально проаналізувати усі процедурні питання і вибрати оптимальний шлях для швидкого та ефективного вирішення щодо покращення ефективності управління об’єктами державної власності та приведення установчих документів у відповідність до вимог чинного законодавства України»,- наголосив перший заступник голови ОДА.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: упродовж ...
Наступна новина: Волинь: голова ...

КОМЕНТАРІ