У Львівській області дорогу у селище Славське цього року відремонтують

У Львівській області дорогу у селище Славське цього року відремонтують

16.01.14 17:30 0 840
Більше ініціативності від керівництва Сколівського району хоче бачити голова Львівської ОДА Олег Сало. Про це очільник Львівщини заявив під час робочої поїздки на Сколівщину. Серед проблемних питань Олег Сало назвав, зокрема, стан дороги у смт. Славське.

«Ви повинні давати пропозиції, а я вже буду давати вказівки. 10 кілометрів дороги, яка веде до селища Славське ми можемо зробити. Я можу вам пообіцяти, що ми її зробимо, але потрібна від вас ініціатива», – звернувся до керівництва Сколівської РДА Олег Сало.

Також очільник Львівщини доручив визначити відповідальних за ремонт доріг у селах. «Центр села і основні дороги, які йдуть до школи, церкви, до цвинтаря, магазину. Ці дороги ми повинні зробити. Для цього є нові технології», – сказав очільник Львівщини.

Ще одним проблемним питанням Сколівщини – є довгобуди в освітній галузі. Олег Сало доручив керівництву району вивчити ситуацію з підрядними організаціями і не заперечив проти розірвання угод. Мовляв, проведемо новий тендер, але підрядні організації повинні працювати добросовісно.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатська область: ...
Наступна новина: На Тернопіллі ...

КОМЕНТАРІ