Рівненщина: у аварійно – рятувальному загоні спецпризначення ГУ ДСНС області підбито підсумки роботи за 2013 рік

Рівненщина: у аварійно – рятувальному загоні спецпризначення ГУ ДСНС області підбито підсумки роботи за 2013 рік

16.01.14 09:38 0 846
15 січня в аварійно-рятувальному загоні спеціального призначення Головного управління ДСНС у Рівненській області відбулася нарада по підсумкам оперативно-службової діяльності у 2013 році. Проводив нараду перший заступник начальника обласного управління ДСНС полковник служби цивільного захисту Сергій Крук за участю особового складу загону.

У ході засідання керівники по відповідних напрямках роботи аварійно-рятувального загону доповіли, що впродовж минулого року черговими аварійно-рятувальними відділеннями було здійснено більше 100 виїздів на ліквідацію різноманітних надзвичайних подій, ліквідацію пожеж, надання допомоги працівникам ДАІ при дорожньо-транспортних пригодах, надання допомоги громадянам на водних об’єктах, відкривання вхідних дверей помешкань громадян, демеркуризацію при розливах ртуті та на ліквідацію наслідків стихійних лих. Значний обсяг роботи довелося виконувати фахівцям групи піротехнічних робіт. Саперами було здійснено 70 бойових виїздів та знешкоджено 2277 вибухонебезпечних предметів часів Першої та Другої світових війн. Крім того група життєзабезпечення здійснювала цілодобове чергування у пунктах обігріву на автошляхах області внаслідок ускладнення погодних умов. Своєчасно та якісно проводилось технічне обслуговування та ремонт пожежно-рятувальної техніки, засобів важкої та малої механізації, що у свою чергу забезпечило оперативне прибуття на місце пожежі, чи будь-якої надзвичайної події та безвідмовно працювати в бойових умовах. Великий об’єм роботи був проведений працівниками загону щодо створення єдиного в області навчально-тренувального полігону тощо.

У свою чергу перший заступник начальника ГУ ДСНС у Рівненській області Сергій Крук озвучив основні вимоги керівництва держави, щодо забезпечення цивільного захисту населення і територій країни та пріоритетні завдання ДСНС України на 2014 рік. Оцінюючи роботу аварійно-рятувального загону спеціального призначення полковник служби цивільного захисту Сергій Крук відзначив високий рівень готовності підрозділу до виконання завдань за призначенням.

По завершенню засідання ряд співробітників спец загону було нагороджено грамотами Головного управління ДСНС області та цінними подарунками, а двоє рятувальників отримали чергове спеціальне звання.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: Музейники Львова вимагають ...

КОМЕНТАРІ