РІВНЕ: НА КНЯЗЯ РОМАНА, 15-А ПРОВЕДЕНО КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ СИСТЕМВОДОПОСТАЧАННЯ, ВОДОВІДВЕДЕННЯ ТА ОПАЛЕННЯ

РІВНЕ: НА КНЯЗЯ РОМАНА, 15-А ПРОВЕДЕНО КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ СИСТЕМВОДОПОСТАЧАННЯ, ВОДОВІДВЕДЕННЯ ТА ОПАЛЕННЯ

16.01.14 15:51 0 873
НА КНЯЗЯ РОМАНА, 15-А ПРОВЕДЕНО КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ СИСТЕМ

ВОДОПОСТАЧАННЯ, ВОДОВІДВЕДЕННЯ ТА ОПАЛЕННЯ

Як повідомили в управлінні житлово-комунального господарства виконавчого комітету Рівнеради, у Рівному завершено ще один проект в рамках Муніципальної програми сталого розвитку міста Рівного на 2013-2017 рр.

Зокрема, було проведено капітальний ремонт систем водопостачання, водовідведення та опалення житлового будинку № 15-а по вул. Князя Романа.

- Наш будинок зданий в експлуатацію в 1972 році, а об’єднання зареєстроване в 2002-му. Відтоді силами мешканців підтримувався порядок у будинку й робилися незначні ремонтні роботи. Прикро визнавати, але силами мешканців зробити капітальний ремонт у будинку було важко. Та у 2009 році ми почули, що у місті реалізовується Муніципальна програма сталого розвитку й ми вирішили взяти в ній участь, - розповідає голова правління ОСББ «Оселя-сервіс» Галина Коман.

За її словами, за підтримки програми було реалізовано два проекти: у 2010 році зроблено капітальний ремонт покрівлі, а у 2013 році – капітальний ремонт систем водопостачання, водовідведення та опалення. Вартість проекту складала майже 141 тис. грн., де 106 тис. грн. – кошти міськвиконкому й 35 тис. грн. – кошти самих мешканців.

- - Ми всі оцінили ту підтримку й допомогу, яку отримали при реалізації проектів у рамках МПСР (Муніципальної програми сталого розвитку міста) і висловлюємо слова щирої вдячності міському голові Володимиру Хомку та його заступнику Сергію Васильчику, - підсумувала Галина Коман.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Благоустрій ...
Наступна новина: На Тернопіллі микола ...

КОМЕНТАРІ