У Тернополя для дітей з особливими потребами організували фестиваль

У Тернополя для дітей з особливими потребами організували фестиваль

16.01.14 10:29 0 851
Фестиваль «Повір у себе» для дітей з особливими потребами відбувся у Тернополі 15 січня. У палаці культури «Березіль» свою творчість демонстрували особливі діти. Особливо зворушливо звучали пісні у виконанні глухонімих діток, гуморески від вихованців спецшкіл, пісні від хворих на ДЦП. Привітав учасників та глядачів фестивалю міський голова Тернополя Сергій Надал.

«Сьогоднішній захід особливий тим, що для багатьох людей з обмеженими фізичними можливостями творчість є дуже важливою можливістю самореалізації та спілкування з оточуючим світом. Через власну творчість вони діляться почуттями, думками, своїм внутрішнім світом. Більшість дітей та молоді з обмеженими фізичними можливостями – це обдаровані талановиті люди. Але їм потрібна підтримка у розвитку їх творчих здібностей, створення можливості повірити в себе, у власні сили.

Фестиваль «Повір у себе» - це унікальний майданчик для таких дітей і їх батьків, вихователів. Це цінна можливість і шанс реалізуватись для багатьох дітей. Тому Тернопільська міська рада всіляко підтримує подібні ініціативи. Це важливо для вас, учасників. Це важливо для нас, громади міста. Адже ми різні, з різними потребами і талантами. Але всі ми потрібні одні одним.

Бажаю всім учасникам фестивалю задоволення від творчості. Бажаю натхнення і наполегливості. Бажаю здоров`я і перемог. Також дякую організаторам фестивалю і всім, хто приклався до його проведення за їх чуйність, доброту, уважність, за їх важливу для громади працю», - зауважив Сергій Надал.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Закарпаття: на Хустщині ...

КОМЕНТАРІ