Тернопілля: руслан Мостовий в ефірі «Радіо «Рокс» розповів мешканцям області про стан медицини

Тернопілля: руслан Мостовий в ефірі «Радіо «Рокс» розповів мешканцям області про стан медицини

16.01.14 14:10 0 977
Про фінансування та реорганізацію медичної галузі, про сімейну медицину та забезпечення кадрами говорив під час прямого ефіру на "Радіо" Рокс" директор департаменту охорони здоров'я Тернопільської ОДА Руслан Мостовий.

Медичні послуги були і залишаються серед найпоширеніших в житті кожної людини, - каже керівник медичної галузі краю. - Не один рік охорона здоров'я була на узбіччі. І лише з приходом нової влади в медицині почалися суттєві зміни на краще.

Руслан Мостовий стверджує, що завдяки реорганізації, яка триває в державі, медицина набуде нового, значно кращого вигляду. Тернопільщина з частиною поставлених Президентом України завдань впоралася. В області було реорганізовано систему швидкої медичної допомоги і створено "Центр екстренної медичної допомоги та медицини катастроф". У планах - формування регіональної оперативно-диспетчерської служби та оснащення автомобілів GPS - навігаторами.

Руслан Мостовий каже, що в першому кварталі 2014 року кожен район Тернопільської області отримає автомобілі екстренної медичної допомоги.

Запевнив слухачів директор департаменту, що жодна медустанова краю не буде закрита і люди без роботи не залишаться.

Говорив Руслан Мостовий і про сімейну медицину. Він переконаний, що майбутнє саме за сімейними лікарями і до 2020-го року держава повністю перейде на такий вид медобслуговування.

Зпевнив керівник медичної галузі, що немає на Тернопільщині і проблем з кадрами. Щороку ВУЗи закінчує достатня кількість майбутніх медпрацівників.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Завершилося досудове ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ