Тернопільський майдан навідався до місцевих "регіоналів"

Тернопільський майдан навідався до місцевих "регіоналів"

16.01.14 15:19 0 971
15 січня 2014 року Штаб національного спротиву Тернополя спільно з місцевим Автомайданом організували автопробіг до осель представників Партії регіонів та їх пікетування. Участь в акції взяли більше сотні активістів.

Спочатку колона з понад двох десятків автомобілів з державними, червоно-чорними та партійними прапорами вирушила до заступника голови Тернопільської облдержадміністрації Петра Гоча. Представники Штабу національного спротиву поінформували мешканців будинків, хто живе поруч із ними. На дверях квартир, у під'їздах активісти розклеювали наклейки з написами "Тут живе "регіонал", роздавали інформаційні листівки сусідам. Представники міліції ретельно наглядали за перебігом акції та фіксували все на відео.

"Ми неодноразово закликали місцевих "регіоналів" вийти на Майдан і пояснити свою позицію, – наголосив керівник Штабу національного спротиву, голова Тернопільської обласної організації ВО "Свобода" Тернополя Володимир Стаюра, – але вони вперто ігнорували наші вимоги. Тому ми розпочали інформаційну кампанію, метою якої є повідомити громаді Тернополя, хто мешкає у нашому місті. Тернопільці мають знати, що їхніми сусідами є прислужники злочинного режиму, які виконують незаконні і аморальні вказівки згори. Вони і надалі вірно служать партії, яка причетна до побиття мирних жителів на столичному Майдані".

Голова фракції партії регіонів у Тернопільській облраді Павло Федик вийшов до активістів. Але на питання громади так і не відповів, обізвав людей "комуністами", заявив, що "не збирається ні перед ким звітувати".

Люди, що мешкають по сусідству з місцевими "регіоналами", виходили на вулицю і підтримували акцію, засвідчуючи цим свою громадянську позицію та зневагу до чинного антиукраїнського режиму. Більшість тернопільців запевняли, що вперше дізнаються, з ким живуть в одному будинку чи під'їзді.

Найближчими днями активісти планують продовжити акцію.

Світлини: https://plus.google.com/u/0/photos/104331009406632508844/albums/5969109050826394193.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ