Танкісти і пілоти отримають більше золота за картки

Танкісти і пілоти отримають більше золота за картки

16.01.14 09:52 0 973
Користувачі популярних онлайн ігор World of Tanks і World of Warplanes отримають додаткове золото при поповненні ігрових аккаунтів банківськими платіжними картками. Така спецпропозиція для власників карток VISA/MasterCard/Maestro діятиме з 16 січня в Преміум магазині Wargaming.net. При оплаті банківськими картками одного з трьох спеціальних пакетів користувачі отримають від 10 до 15% від придбаної кількості ігрового золота.

Спеціальна пропозиція діє з 16 січня до 22 січня 2014 року і доступна всім власникам платіжних карток будь-якого банку. При цьому, в компанії Wargaming.net звертають увагу, що ігрове золото і преміум-аккаунт є єдиними для проектів World of Tanks і World of Warplanes.

Нагадаємо, в 2013 році ПриватБанк і Wargaming.net підписали угоду про співпрацю, результатом якої стала можливість мільйонам українських, російських і білоруських користувачів ігор World of Tanks і World of Warplanes легко і без комісій поповнювати свої ігрові акаунти банківськими картками через інтернет-платежі .

Поповнити свій Wargaming.net ID можна за допомогою пластикових карток в Інтернеті або в мобільних платіжних додатках. Послуга оплати готівкою і пластиковими картками працює в будь-якому банківському терміналі самообслуговування. Після проведення оплати особистий рахунок користувача поповнюється миттєво. Платіжний сервіс для геймерів працює цілодобово (при цьому банк не стягує комісію за поповнення рахунків).


Про ПриватБанк:

ПриватБанк є одним з найбільш високотехнологічних світових банків. У числі технологій, які були впроваджені ПриватБанком вперше в світі, - SMS-банкінг (1999 рік), ОТР-паролі через SMS (2000 рік), Р2Р-перекази між картками (2003 рік), "Електрона решта" (2009 рік), "Онлайн-інкасація" (2010 рік) та інші. ПриватБанк став одним з перших банків, який запровадив технологію безконтактного обслуговування клієнтів за допомогою QR-кодів. За допомогою QR-кодів клієнти ПриватБанку можуть входити в свій аккаунт Інтернет-банку, знімати готівку в банкоматах, заправляти автомобіль на АЗС, а також робити і оплачувати замовлення в мобільному меню ресторанів. Сьогодні кожен третій клієнт користується послугами банку через Інтернет і мобільні додатки.

Про компанію Wargaming.net:

Wargaming.net - один з найбільших світових видавців і розробників на ринку free-to-play MMO. Компанія була заснована в 1998 році і за цей час встигла з групи ентузіастів перетворитися на міжнародну корпорацію.

Прес-офіс ПриватБанку в Рівному
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ