Упродовж восьми років Різдвяний телемарафон на потреби волинських дітей зібрав понад мільйон гривень

Упродовж восьми років Різдвяний телемарафон на потреби волинських дітей зібрав понад мільйон гривень

18.01.14 08:54 0 940
Упродовж восьми років в рамках Різдвяного телемарафону на потреби нужденних дітей було спрямовано понад мільйон гривень. Про це голова облдержадміністрації Борис Клімчук повідомив під час дев’ятої благодійної акції «Бог багатий милосердям», який проводиться з ініціативи Волинської Ради Церков, та за підтримки облдержадміністрації, обласної та Луцької міської рад.

Мета Різдвяного телемарафону – зібрати кошти для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та іншим малозабезпеченим.

«Волиняни не залишаються осторонь. Благодійні акції на підтримку дітей завжди знаходять відгук у меценатів нашого краю. Давайте творити добро не лише а усі разом зробимо 2014-й Роком милосердя. Спільно, з добром і вірою», - сказав Борис Клімчук.

Дев’ятий Різдвяний телемарфон розпочався у прямому ефірі Волинського телебачення та упродовж дня триватиме в обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т.Г.Шевченка. На сценах театру - виступи церков та різних конфесій Волині.

Зробити пожертви можна у благодійні скриньки, які розміщені у залі облмуздрамтеатру. Переказати гроші можна на розрахунковий рахунок:

№ 26049000000035

ПАТ «Укрсоцбанк»

МФО 300023

код ЄДРПОУ 02940115

Волинська обласна організація Товариства Червоного Хреста України.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: УГКЦ заявила, що не ...
Наступна новина: Розпочато процедуру ...

КОМЕНТАРІ