Волинь: стартував дев’ятий Різдвяний телемарафон «Бог багатий милосердям»

Волинь: стартував дев’ятий Різдвяний телемарафон «Бог багатий милосердям»

18.01.14 10:00 0 835
В прямому ефірі Волинського телебачення стартував дев’ятий Різдвяний благодійний телемарафон «Бог багатий милосердям», який проводиться з ініціативи Волинської Ради Церков та за підтримки облдержадміністрації, обласної та Луцької міської рад. Його мета – зібрати кошти для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та іншим малозабезпеченим.

Різдвяний телемарафон відкрив митрополит Луцький і Волинський Ніфонт, який закликав волинян звершувати добрі справи в ім’я милосердя.

З промовами також звернулися голови облдержадміністрації Борис Клімчук та обласної ради Володимир Войтович.

Голова облдержадміністрації насамперед подякував усім організаторам за цю добру справу. « у всіх нас особливий день істини, день, який дає кожному з нас можливість поділитися з тими, кому найважче – з нужденними дітками. Бо я не втомлююся повторювати: у нас на Волині – чужий дітей немає», - зауважив він.

Борис Клімчук підкреслив, що на Волині вже три роки поспіль проводиться посилена робота з прав захисту дітей. «Соціальне сирітство як явище на Волине зникає. І у нас черга на усиновлення дітей. Бо краща форма виховання для дитини – родина, де є тато і мама», - зазначив Борис Клімчук.

Він поінформував, що торік під час благодійного телемарафону на потреби дітей зібрано близько 250 тисяч гривень. За ці кошти дітям-сиротам, яким влада придбала перше соціальне житло, куплено побутову техніку.

«Благодійний марафон – це благородно. Я і моя родина, зі щирим серцем приєднуємося до цієї акції. Як і щороку, ми прийняли рішення перерахувати кошти для нужденних дітей. Цього разу - 5 тис. 300 грн», - розповів він.

Гроші будуть також перераховані на потреби малозабезпечених дітей з обласного благодійного фонду «Рідна Волинь» та обласної організації Партії регіонів.

Упродовж сьогоднішнього дня акція триватиме в обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т.Г.Шевченка. На сценах театру - виступи церков та різних конфесій Волині.

Голова облдержадміністрації закликав волинян активно долучатися до благодійного телемарафону «Бог багатий милосердям».

Зробити пожертви можна у благодійні скриньки, які розміщені у залі облмуздрамтеатру. Переказати гроші можна на розрахунковий рахунок:

№ 26049000000035

ПАТ «Укрсоцбанк»

МФО 300023

код ЄДРПОУ 02940115

Волинська обласна організація Товариства Червоного Хреста України.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: на ...
Наступна новина: На Тернопіллі на вул. Новий ...

КОМЕНТАРІ