Чернівці: Віталій Михайлішин взяв участь у зборах активу міської організації ветеранів

Чернівці: Віталій Михайлішин взяв участь у зборах активу міської організації ветеранів

18.01.14 08:26 0 865
16 січня, відбулися збори активу міської організації ветеранів. У них взяв участь секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин, а також заступник голови міської організації ветеранів Степан Давидюк та заступник голови обласної ради ветеранів Степан Мельник. На засіданні обговорювалися актуальні проблеми ветеранів міста Чернівці.

« в місті діє три районних, 16 первинних організацій ветеранів за місцем проживання, ветеранська організація і жіноча Рада ветеранів військової служби, а також 47 організацій на підприємствах і установах, – зазначив Віталій Михайлішин. – Усі вони об’єднують майже 39 тисяч ветеранів. Ми завжди прислуховуємося до побажань і зауважень цих організацій, адже наш ветеранський актив працює дуже добросовісно. Минулоріч міська і три районні організації отримали звернення від 164-х ветеранів, яким було надано необхідні консультації і конкретну допомогу у вирішенні їхніх побутових питань. Ми налаштовані і надалі тісно співпрацювати із цими організаціями, приділивши більше уваги оздоровленню чернівецьких ветеранів».

У зв’язку з тим, що нещодавно минуло 75 років від дня заснування звання Героя соціалістичної праці, керманич міста привітав єдину володарку цього звання у Чернівцях Марію Вакалюк, яка розпочала свій трудовий шлях ще 1948 року.

Наостанок Віталій Михайлішин поздоровив усіх присутніх ветеранів із новорічними святами, що минають, і вручив їм подарунки від міської ради.

Сектор інформації та зв’язків з громадськістю

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Реалізація спільного ...

КОМЕНТАРІ