В Закарпатській області заступник начальника Іршавської міліції спілкувався з громадянами в селі Довге

В Закарпатській області заступник начальника Іршавської міліції спілкувався з громадянами в селі Довге

18.01.14 11:25 0 1022
Днями заступник начальника Іршавського райвідділу міліції підполковник Федір Петер провів виїзний прийом громадян у приміщенні Довжанської сільської ради.

У селі Довге проживає більше 6800 громадян. Майже у кожній сім′ї є заробітчани, так як робочі місця по місцю проживання фактично відсутні. Селяни далеко за межами свого краю прославились як хороші фахівці з будівельної справи та обробки металу і дерева.

На території села розміщено тубдиспансер, у якому проходять лікування хворі зі всього району. А серед них чимало осіб, які відбували покарання у місцях позбавлення волі. До них потрібна особлива увага правоохоронців, адже ці люди схильні до скоєння злочинів та правопорушень.

Серед мешканців села є багато мисливців, які приходили на прийом відносно перереєстрації та придбання мисливської зброї.

Позитивним і приємним моментом прийому громадян були слова подяки від пенсіонерки на адресу місцевого дільничного інспектора майора міліції Івана Коваля.

На прийом завітав і ветеран ОВС, який попросив сприяння в отриманні путівки до санаторію системи ОВС.

Інший пенсіонер ОВС та ветеран війни в Афганістані цікавився організацією в райвідділі Дня вшанування учасників бойових дій та відзначення 25-ї річниці виведення радянських військ з Республіки Афганістан.

У робочому порядку були розглянуті й інші питання, що стосуються роботи дільничного інспектора, а також роботи місцевого ринку, який працює щосуботи.

Сільський голова Довгого Михайло Шкелебей відзначив співпрацю селян з дільничним інспектором І.Ковалем. Він постійно, згідно графіку, проводить прийоми громадян, тож селяни мають можливість вирішити всі свої питання у селі.

На завершення заступник начальника райвідділу підполковник Федір Петер повідомив, що кожне питання буде взято на контроль, щоб через деякий час зібратись знову та повідомити громадян про зроблену роботу.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Полтавщині пам’ятник ...
Наступна новина: На Тернопіллі операція ...

КОМЕНТАРІ