Міндоходів запрошує закарпатців до обговорення

Міндоходів запрошує закарпатців до обговорення

18.01.14 10:13 0 947
Головне управління Міндоходів у Закарпатській області повідомляє, що наразі триває обговорення Концепції реформи декларування доходів громадян. Взяти участь можуть усі зацікавлені сторони – незалежні експерти, громадські організації, бізнес-асоціації, громадяни з активною позицією.

У відомстві підкреслюють, що до обговорення пропонується не готовий законопроект, а концептуальні основи та елементи майбутньої системи декларування доходів.

В основу засад реформи покладені найкращі світові практики декларування доходів і адміністрування податку на доходи фізичних осіб. Фахівці Міндоходів разом з партнерами – аудиторською компанією Pricewaterhouse Coopers – вивчили та проаналізували досвід та принципи декларування, що застосовуються у найбільш провідних країнах світу, зокрема, у США, Канаді, Німеччині, Франції, Швеції, Фінляндії, Данії, Швейцарії, Італії, Австралії, Новій Зеландії, Сінгапурі та інших.

На думку фахівців Міністерства, реформа системи декларування доходів громадян принципово важлива з точки зору боротьби з тіньовою економікою та корупцією, а також надасть необхідні компенсатори для поступового зниження податку на доходи фізичних осіб та єдиного соціального внеску.

Запрошуємо взяти участь в обговоренні Концепції реформи декларування доходів громадян, яке відбувається на форумі офіційного веб-порталу Міндоходів.

Свої пропозиції Ви можете надсилати на електронну скриньку gromada@minrd.gov.ua.

Повідомляє інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

«Карпатський об’єктив»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельничанка на ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ