Україна представить свою аграрну продукцію на одній із найбільших виставок у світі

Україна представить свою аграрну продукцію на одній із найбільших виставок у світі

18.01.14 12:46 0 814
17 січня у Берліні розпочнеться одна з найбільших у світі сільськогосподарських виставок «Зелений тиждень 2014». Свою аграрну продукцію на ній презентує і Україна. Так, вітчизняний стенд буде представлений провідними вітчизняними підприємствами. На переконання Міністра аграрної політики та продовольства Миколи Присяжнюка, такі заходи дають можливість показати досягнення та потенціал України як одного з лідерів на світовому продовольчому ринку.

«Минулий рік закінчився для вітчизняного аграрного сектору рядом досягнень. Це і рекордний урожай зерна, і його експорт, нарощення виробництва продукції з доданою вартістю, покращення показників у тваринництві. До цього Уряд і Мінагрополітики доклали максимальні зусилля. І такі виставки дають змогу продемонструвати всьому світу, чого ми досягли. І дуже приємно, що нам є чим пишатися», − зазначив Міністр.

Микола Присяжнюк також наголосив, що виставка вже декілька років поспіль допомагає вітчизняним сільгоспвиробникам встановлювати ділові контакти. «Такі заходи вже давно довели свою ефективність, оскільки це реальний шанс знайти партнерів і налагодити збут своєї продукції за кордон. А для країни загалом це нагода показати свої можливості й потенціал. Тому дуже важливо, що, окрім торгівлі, на виставці проходять ряд ділових зустрічей, семінарів і нарад, у яких беруть участь представники України», − підсумував Міністр.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У РІВНОМУ ВІДБУДЕТЬСЯ ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ