В Івано-Франківській області правоохоронці Надвірнянщини затримали зловмисників, які жорстоко побили місцевого жителя

В Івано-Франківській області правоохоронці Надвірнянщини затримали зловмисників, які жорстоко побили місцевого жителя

18.01.14 08:39 0 865
Працівниками Надвірнянського районного відділу міліції було встановлено особи та затримано молодиків, які на Різдвяні свята поточного року безпричинно побили місцевого жителя.

Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, хлопці повертались з одного із розважальних закладів, що знаходиться в м. Надвірна, безпричинно побили 23-річного місцевого жителя, після чого утекли з місця події, залишивши потерпілого напризволяще.

Випадкові свідки, побачивши молодого хлопчину, який стікав кров’ю зателефонували до лікарні та міліції. Як пізніше пояснив потерпілий, агресивних молодиків бачив вперше, тому, крім їх прикмет, нічого більше повідомити працівникам міліції не зміг.

Незважаючи на такі дані, завдяки проведенню розшукових заходів, працівникам СДІМ Надвірнянського райвідділу міліції все таки вдалось встановити їхні особи та місця проживання.

За словами начальника Надвірнянського РВ УМВС підполковника міліції Івана Кавінського, зловмисниками виявились четверо молодих хлопців, місцеві жителі, один із яких уже притягувався до кримінальної відповідальності. Свою безпричинну агресію вони пояснили одним – алкоголем. За подібну слабкість перед спиртним та побиття ні в чому невинного молодого чоловіка, на них у найближчому майбутньому чекає кримінальна відповідальність.

Зважаючи на це, у діях нападників вбачаються ознаки злочину, передбаченого статтею 125 ч.1 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження). Санкція даної статті передбачає покарання у виді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Бєльці
Наступна новина: На Тернопіллі проведено ...

КОМЕНТАРІ