Михайло Малярчук: «Майдан є! І ми не маємо права втрачати надію на перемогу!»

Михайло Малярчук: «Майдан є! І ми не маємо права втрачати надію на перемогу!»

18.01.14 09:15 0 1062
«Ми продовжуємо боротьбу! Роль кожного українця, кожної людини на Майдані – просто неоціненна. Кожен працює, допомагає, кожен прагне і діє, як може, чим може і що може робить для того, щоб це протистояння закінчилося перемогою українського народу. Майдан є! І ми не маємо права втрачати надію на перемогу!» - саме так висловився депутат Івано-Франківської міської ради від фракції ВО «Свобода», один із перших активістів Євромайдану в Івано-Франківську Михайло Малярчук під час виступу перед громадою Івано-Франківська на традиційному вічі 15 січня.

Націоналіст закликав українців переходити від святкового настрою до дієвого, змобілізованого спротиву та гуртом вирушати до столиці і творити історію. «Зараз влада намагається посіяти сумніви серед громади, мовляв, Майдан вщухає, чисельність протестувальників зменшується, результату нема… Але чому тоді на противагу мирним громадянам виставлять спецзагони?! Чому продовжують репресії проти активістів?! Ми маємо розуміти: влада боїться нас. Боїться кожного, хто знайшов сміливість сказати «НІ!» режиму, хто висловив бажання жити у кращій державі, мати достойну владу і пішов захищати це право!» - наголосив Михайло Малярчук.

Депутат зауважив, що знову збирається на головний майдан країни до Києва. «Я нещодавно повернувся зі столиці, зустрів Новий рік на Майдані. І хочу наголосити, що атмосфера на майдані була і є вражаюча! І щоб там не говорили, майдан живий. А всім тим, хто «розчарувався» і вважає, що це протистояння - марне, хто не знає, що робити - я скажу: якщо б це все було марним і майдан не діяв, то б на вулицях столиці не стояли загони внутрішніх військ і беркуту, не були б перекриті вулиці, не били б активістів, не залякували і не забирали би права в учасників автомайдану! Сила Майдану могутня! І влада його дуже боїться та мріє, щоб ми розійшлися і дали їм спокійно жити! Але ми не маємо права це робити і втрачати надії в перемогу, бо як тільки ми зробимо хоча б півкроку назад - нас знищать!», - підкреслив депутат.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку загальні збори ...
Наступна новина: Буковинські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ