У Львівській області червоноградські правоохоронці відкрили провадження за ухилення від проходження адміністративного нагляду

У Львівській області червоноградські правоохоронці відкрили провадження за ухилення від проходження адміністративного нагляду

18.01.14 10:15 0 880
Червоноградський МВ порушив кримінальне провадження за ст. 395 КК України (порушення правил адміністративного нагляду) відносно 22-річного жителя міста Червонограда, який злісно ухилявся від проходження адміністративного нагляду.

Чоловік відбував покарання в місцях позбавлення волі за шахрайство. Ухвалою Миколаївського суду йому призначено відбування адміністративного нагляду терміном на 1 рік 6 місяців.

«Чоловік з’являвся у міськвідділ на відмітку близько семи місяців після чого самовільно, не повідомивши працівників міліції залишив місце свого проживання та виїхав за межі обслуговування Червоноградського МВ», - повідомила заступник начальника сектору ДІМ Червоноградського МВ майор міліції Оксана Коліда.

В ході проведеної перевірки, дільничні інспектори Червоноградського МВ встановили, що правопорушник виїхав у місто Львів до своїх знайомих. Як пояснив сам чоловік він умисно виїхав з Червонограда, щоб ухилитися від адміністративного нагляду, оскільки йому не подобалося те, що його постійно перевіряють працівники міліції.

Правопорушника притягнуто до відповідальності згідно ст. 395 КК України ( Самовільне залишення особою місця проживання з метою ухилення від адміністративного нагляду, а також неприбуття без поважних причин у визначений строк до обраного місця проживання особи, щодо якої встановлено адміністративний нагляд у разі звільнення з місць позбавлення волі). Карається арештом на строк до шести місяців.

За 2013 рік, дільничні інспектори Червоноградського МВ задокументували 7 порушень адміністративного нагляду. Усіх порушників притягнуто до кримінальної відповідальності.

Оксана Козачок

Помічник начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ