На Львівщині правоохоронці розшукали матір, яка залишила 2-річного сина в готелі

На Львівщині правоохоронці розшукали матір, яка залишила 2-річного сина в готелі

18.01.14 14:55 0 931
Протягом цілого дня працівники готелю доглядали дворічного хлопчика, доки правоохоронці не розшукали його матір. Жінка весь цей час гостювала у своєї подруги.

У Трускавецький міськвідділ міліції на спецлінію «102» надійшло повідомлення від працівниці готелю, котра повідомила про те, що в одному з готельних номерів перебуває без нагляду 2-річний хлопчик. На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група для встановлення всіх обставин.

За словами працівників готелю, близько 11 години ранку вони почули як в одному з номерів готелю плаче дитина. Оскільки окрім дитини у номері більше нікого не було, працівники прийняли рішення зайти у номер. Зайшовши, вони побачили хлопчика, котрий був наляканий, плакав та кликав маму.

Розраховуючи на те, що мама невдовзі повернеться, працівники готелю нагодували хлопчика та доглядали за ним. Проте, коли минула 17 година, а мама все ще не повернулась, вирішили звернутися за допомогою у міліцію.

Правоохоронці відразу повідомили про ситуацію батька дитини і паралельно взялися до пошуків матері. Батько негайно приїхав у Трускавець і забрав сина, а вже о 19 годині розшукали маму хлопчика. Нею виявилась 27–річна мешканка Дрогобицького району, котра повідомила, що через сімейний конфлікт вона разом з сином приїхали до Трускавця і винайняла номер у готелі. Зранку, залишивши дитину саму у номері пішла у гості до подруги.

Результати експертизи, на яку була направлена розшукана мама, підтвердили наявність у її крові алкоголю.

ВЗГ ГУ МВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ