Львівщина: мешканці області повинні бути максимально поінформованими щодо соціальної політики держави, – О.Сторчило

Львівщина: мешканці області повинні бути максимально поінформованими щодо соціальної політики держави, – О.Сторчило

18.01.14 11:48 0 840
На колегії департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації підбили підсумки роботи за минулий рік та окреслили основні пріоритети на 2014 рік. Досягнення та перспективи галузі оцінив перший заступник голови Львівської ОДА Олексій Сторчило, який також взяв участь у роботі колегії.

Зокрема, під час обговорення результатів роботи соціальних служб області, Олексій Сторчило доручив якомога ширше інформувати населення про соціальну політику держави, зокрема шляхом публікацій роз’яснювальних матеріалів, інтерв’ю у місцевих газетах, виступів на радіо та телебаченні, проведення засідань та зустрічей з громадськими та ветеранськими організаціями.

«Мешканці області повинні бути максимально поінформованими щодо політики держави у соціальному напрямку, реалізації ініціатив Президента України, порядку впровадження нових нормативно-законодавчих актів у галузі. На це потрібно звернути особливу увагу, адже люди мають бути обізнаними у своїх соціальних правах», – зазначив він.

За совами першого заступника керівника області, у роботі соціального працівника не допускається зарозумілість, зверхність та жодних амбіцій. «Ви є сервісна служба і працюєте з тією категорією людей, які потребують соціальної допомоги та підтримки. Ваше завдання – вислухати, почути та допомогти», – звернувся до учасників засідання Олексій Сторчило.

Ще одним питанням, на яке звернув увагу заступник очільника Львівщини, стало погашення заборгованості із заробітної плати. «Ви повинні вибирати можливі ризики серед підприємств області, котрі мають заборгованість із заробітної плати та, на яких можуть утворитись нові борги. Алгоритм роботи – працювати на випередження заборгованості», – зауважив він.

Зазначимо, що підсумовуючи засідання колегії, Олексій Сторчило також наголосив на необхідності визначення конкретних завдань на поточний рік. «Варто чітко розуміти, що реалізація соціальних ініціатив Глави держави, надання якісної соціальної допомоги та здійснення соціальних виплат – це пріоритетні питання. Тому у 2014 році нам потрібно визначити реальні завдання, яких ми можемо досягти», – резюмував він.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ