Львівські рятувальники взяли участь у нараді з питань пожежної безпеки закладів сфери фізичної культури

Львівські рятувальники взяли участь у нараді з питань пожежної безпеки закладів сфери фізичної культури

18.01.14 11:16 0 912
16 січня у актовому залі Франківської районної адміністрації відбулося засідання колегії управління молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації, участь в якому взяв представник наглядово-профілактичного блоку ГУ ДСНС України у Львівській області Любомир Васечко. У нараді також взяли участь керівники структурних підрозділів молоді та спорту райдержадміністрацій та міськвиконкомів міст обласного значення, керівники обласних організацій фізкультурно-спортивних товариств та відомств.

На засіданні розглянули питання пожежної безпеки і безпечної експлуатації мереж електро- та газопостачання в закладах сфери фізичної культури та спорту під час проведення молодіжних заходів. Представник ДСНС Львівщини наголосив слухачам на основних правилах пожежної безпеки в побуті та продемонстрував фільм про пожежі в побуті. Переглядаючи відеоматеріал, рятувальник коментував усі небезпечні процеси, що відбуваються та наводив статистичні дані щодо кількості пожеж на теренах Львівської області.

Під час дискусії учасники наради задавали фахівцю ДСНС найрізноманітніші питання, які стосувалися використання та технічного обслуговування первинних засобів пожежогасіння, дотримання правил по улаштуванню електромережі та газопостачання. У своїх відповідях Любомир Васечко якомога доступніше роз’яснив усі важливі питання, зокрема, по використанню вогнегасників: «Згідно Правил пожежної безпеки, вогнегасники слід встановлювати у легкодоступних та помітних місцях, а також у місцях, де найбільш вірогідна поява осередків пожежі. При цьому необхідно забезпечити їх захист від попадання прямих сонячних променів та безпосередньої дії опалювальних та нагрівальних приладів».

Загалом засідання пройшло інформативно та корисно. Представники райдержадміністрацій та керівники обласних організацій фізкультурно-спортивних товариств отримали вичерпні відповіді на усі запитання та поділилися досвідом забезпечення пожежної безпеки на підпорядкованих відомчих об’єктах.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі інформація з ...
Наступна новина: На Львівщині відбувся ...

КОМЕНТАРІ