У Львівській області 317 випускників ЛьвДУВС працюватимуть в практичних підрозділах органів внутрішніх справ

У Львівській області 317 випускників ЛьвДУВС працюватимуть в практичних підрозділах органів внутрішніх справ

18.01.14 10:44 0 1051
У Львівському державному університеті внутрішніх справ відбувся персональний розподіл курсантів трьох випускних факультетів навчального закладу: факультету з підготовки фахівців для підрозділів слідства, кримінальної міліції та Прикарпатського факультету.

Адже зовсім скоро, після урочистої посвяти у офіцери, 317 молодих правоохоронців продовжуватимуть несення служби у практичних підрозділах Львівської, Рівненської, Волинської, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Миколаївської, Полтавської, Тернопільської, Хмельницької, Чернігівської, Чернівецької областей, Львівської та Південно-Західної залізниць.

До складу комісії з персонального розподілу увійшли: начальник ГУМВС України у Львівській області генерал-лейтенант міліції Олександр Рудяк, ректор ЛьвДУВС генерал-лейтенант міліції Михайло Цимбалюк, проректор ЛьвДУВС з кадрового забезпечення та міжнародних зв’язків полковник міліції Мар’ян Гурковський, проректор ЛьвДУВС з економічних питань та матеріального забезпечення Василь Струс, начальник УКЗ ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Олег Зарічний та начальник ВКЗ ЛьвДУВС підполковник міліції Анатолій Перепелиця, а також керівники та працівники підрозділів кадрового забезпечення ГУМВС, УМВС України у вказаних вище областях.

По завершенні процедури розподілу до молодих правоохоронців з напутнім словом звернувся ректор ЛьвДУВС Михайло Цимбалюк.

«Ви успішно пройшли завершальне стажування в практичних підрозділах, і тепер перед вами стоїть основне випробовування - державні іспити. Надіюсь на успішне завершення навчання кожним з вас. - зазначив Михайло Михайлович. - Впевнений, що кожен буде влаштований за фахом, з честю та достоїнством продовжить свою відповідальну роботу із захисту прав та свобод громадян України, а мудрі наставники допоможуть вам у цьому».

ВЗГ ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: Закарпаття: ...

КОМЕНТАРІ