У Львові розшукали водія іномарки, який збив жінку-пішохода та поїхав із місця ДТП

У Львові розшукали водія іномарки, який збив жінку-пішохода та поїхав із місця ДТП

18.01.14 14:11 0 929
Працівники Державтоінспекції оперативно розшукали водія-втікача. Чоловік скоїв наїзд на жінку-пішохода та поїхав із місця ДТП.

Подія трапилась близько 18.25 години на вулиці Виговського у Львові. Водій автомобіля «Renault», рухаючись заднім ходом, не переконався, що це буде безпечним, та вчинив наїзд на 32-річну жінку.

Водій-порушник одразу ж залишив місце події. А от постраждалій довелось звернутися за допомогою до медиків. Лікарі оглянули жінку та діагностували у неї забій.

Провівши пошукові заходи, працівники Державтоінспекції встановили втікача. Ним виявився 33-річний мешканець Львова, який був за кермом автомобіля «Renault Logan». Суттєво допомогли у пошуку й очевидці пригоди, а також постраждала жінка. Вони детально описали колір та марку машини, а також встигли частково запам’ятати номерний знак. Завдяки цим «прикметам» правоохоронці швидко розшукали порушника.

Працівники міліції наразі встановлюють усі обставини цієї події.

У ДАІ нагадують: відповідно до Правил дорожнього руху, у випадку причетності до дорожньо-транспортної пригоди водій повинен негайно зупинити транспортний засіб та залишатися на місці ДТП. Необхідно вжити заходів щодо надання першої медичної допомоги потерпілим, викликати карету швидкої чи звернутися за допомогою до присутніх та відправити потерпілих до лікарні. Якщо зробити це неможливо, тоді слід відвезти постраждалого до найближчого лікувального закладу, попередньо зафіксувавши розташування слідів ДТП та положення транспортного засобу після його зупинки. У лікарні потрібно повідомити своє прізвище і номерний знак автомобіля та повернутися до місця події.

Необхідно повідомити про ДТП до міліції, записати прізвища й адреси очевидців та чекати прибуття правоохоронців.

Прес-служба управління

ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Премію ім. М. Рильського ...
Наступна новина: Дні угорської культури в ...

КОМЕНТАРІ