У Львівській області дільничні інспектори міліції турбуються про безпеку пенсіонерів

У Львівській області дільничні інспектори міліції турбуються про безпеку пенсіонерів

18.01.14 08:25 0 684
Дільничні інспектори Стрийського міськвідділу міліції проводять профілактичні заходи з метою озброєння пенсіонерів знаннями про те, як не потрапити в біду і не стати жертвою зловмисників.

Люди літнього віку, які потрапляють у тенета зловмисників, завжди болісно сприймають та переносять такі прикрі випадки. Як свідчить статистика, найчастіше пенсіонери потерпають від таких кримінальних правопорушень, як шахрайства та крадіжки.

Для того, щоб беззахисністю самотніх місцевих мешканців не скористалися охочі до легкої наживи, стрийські правоохоронці в ході проведення обходів помешкань громадян, проводять профілактичні бесіди з пенсіонерами та залишають їм пам’ятку про те, як діяти в тій чи іншій ситуації, а також з довідковою інформацією про дільничного інспектора міліції та номером його службового телефону.

«Пам’ятка «В допомогу пенсіонерам» розроблена Управлінням зв’язків із громадськістю МВС України та Фондом ООН з питань Народонаселення. У ній, зокрема, містяться поради як уникнути квартирних крадіжок, як не стати жертвою шахраїв, а також куди слід звертатися, якщо лихо вже сталося», - розповів заступник начальника відділу – начальник міліції громадської безпеки Стрийського міськвідділу міліції Олег Поліщук.

Тож з такими візитами дільничні інспектори міліції навідаються до домівок пенсіонерів, які проживають у місті Стрию і в селах району та вручать ці буклети, щоб в разі необхідності потрібна інформація була у них під рукою.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Євросоюз скоротив час ...
Наступна новина: Чернівці: Віталій ...

КОМЕНТАРІ