В Житомирській області рятувальники відкрили перший пункт обігріву населення

В Житомирській області рятувальники відкрили перший пункт обігріву населення

18.01.14 08:25 0 813
Перший цілодобовий пункт обігріву та харчування для бездомних громадян встановили у місті Житомирі по вулиці Велика Бердичівська, 113. Намет обладнаний пересувними опалювальними пічками, забезпечений освітленням,теплими ковдрами та дровами. Крім цього, на час дії пункту обігріву встановлено біотуалети.

За словами заступника начальника Управління ДСНС у Житомирській області Олега Держанівського, тут може обігрітися одночасно до 25 осіб. Торік на території області працювало 69 таких пунктів, у яких отримали необхідну допомогу понад 2,3 тис. чоловік. Представники соціальних служб міста Житомира доставляють сюди термоси з гарячою їжею та напоями, надають медичну допомогу тим, хто її потребує. Рятувальники цілодобово чергують біля намету, підтримують тепло в ньому та разом зі співробітниками міліції забезпечують охорону громадського порядку. Подібні пункти планується розмістити у кожному районному центрі області.

Також у період сильних морозів в місті Житомирі буде працювати пересувний пункт обігріву.

З кожним днем синоптики обіцяють пониження температури повітря. У зв’язку з цим ДСНС закликає громадян бути обережними та берегти себе від переохолодження. Одягайтеся тепліше і без зайвої потреби не виходьте на вулицю.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рятувальники дбають про ...
Наступна новина: Євросоюз скоротив час ...

КОМЕНТАРІ