Оголошено Національний конкурс «Благодійна Україна»

Оголошено Національний конкурс «Благодійна Україна»

18.01.14 08:35 0 786
Асоціація благодійників України оголосила про проведення Національного конкурсу «Благодійна Україна». Його мета полягає у сприянні розвитку ефективного соціально-орієнтованого благодійництва в Україні, поліпшення якості комунікацій між благодійниками та тими, хто отримує допомогу і створення додаткових можливостей для їхнього продуктивного діалогу.

Наразі це єдиний реально діючий в нашій державі проект, спрямований на відзначення кращих благодійників і найбільш ефективних доброчинних ініціатив у вітчизняному благодійному просторі.

До участі в конкурсі запрошуються благодійники, які надавали допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2013 року. Це можуть бути благодійні проекти (ініціативи), реалізація яких (повністю або окремого етапу) була здійснена у зазначений період; суспільні інституції, що проводили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні, а також отримувачі благодійної допомоги та представники засобів масової інформації.

Для участі у конкурсі необхідно подати конкурсну заявку, форма якої є розміщена на сайті: www.blagoukraine.org. До неї доцільно додати відскановані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації проекту (ініціативи).

Останній термін подачі конкурсних заявок – 10 лютого 2014 року.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк отримає 40 млн грн з ...
Наступна новина: Чернівці: Бєльці

КОМЕНТАРІ