Автопарк міліції Рівненщини поповнився новими

Автопарк міліції Рівненщини поповнився новими "Тойота Пріус"

18.01.14 10:02 0 822
Ключі від сімнадцяти автомобілів працівникам Державтоінспекції та патрульної служби вручив заступник Міністра внутрішніх справ України — керівник апарату Сергій Лекарь.

— Хочу відзначити, що ці автомобілі є дійсно надійною підтримкою для забезпечення охорони громадського порядку, для безпеки та профілактики правопорушень, — зазначив Сергій Лекарь. — Варто зазначити, що ці транспортні засоби є екологічно кращими. Адже керівництво держави турбується, аби екологічна безпека України була на належному рівні. Сподіваюсь, що працівники міліції Рівненщини забезпечать належну організацію роботи. Хочу побажати, щоб зросла довіра населення до працівників міліції. Міністерством усе буде зроблено для того, щоб забезпечити вашу роботу належним чином, в тому числі – і матеріального забезпечення, соціально-побутових умов. Хочу побажати успіхів у роботі, натхненної праці на благо народу.

Варто зазначити, що на цих автомобілях працівники міліції патрулюватимуть вулиці Рівного та інші населені пункти області. Це допоможе правоохоронцям працювати більш ефективно, щоб потреба громадян у захисті їх прав та свобод задовольнялась якомога більш кваліфіковано та якісно.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: у ДТП на ...
Наступна новина: У Чехії вшанували 45-і ...

КОМЕНТАРІ