У Рівненській області працівники Держслужби з НС врятували на пожежі господаря оселі

У Рівненській області працівники Держслужби з НС врятували на пожежі господаря оселі

18.01.14 09:20 0 804
16 січня близько 02-ї години в оперативно-рятувальну службу ГУ ДСНС у Рівненській області за телефоном «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловій багатоповерхівці за адресою м. Рівне, вулиця Млинівська, 33. Негайно на місце виклику було направлено два відділення рятувальників Державної пожежно-рятувальної частини №2, пожежну автодрабину та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС.

Мешканці будинку повідомили рятувальників, що загоряння виникло на 6-му поверсі. Працівники Держслужби з надзвичайних ситуацій швидко піднялися до однокімнатної квартири, з якої виходив густий дим. Зламавши двері, рятувальники виявили на кухні охоплений вогнем диван, а в задимленій кімнаті – сплячого 38-річного господаря. Чоловіка терміново привели до тями та вивели на свіже повітря. Через отруєння продуктами горіння медики «швидкої» вирішили забрати врятованого в лікарню. Тимчасом за допомогою підручних засобів пожежа була швидко ліквідована. Вогонь не встиг навіть поширитися за межі кухні.

На даний час причина пожежі та завдані матеріальні збитки встановлюються. Врятованого чоловіка лікарі вже відпустили додому.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпаття: на ...

КОМЕНТАРІ