Рівне: 60 СУМЛІННИХ ПЛАТНИКІВ ЖКП

Рівне: 60 СУМЛІННИХ ПЛАТНИКІВ ЖКП "ЗАХІДНЕ" ОТРИМАЛИ МОЖЛИВІСТЬ НЕ СПЛАЧУВАТИ КВАРТПЛАТУ ЗА СІЧЕНЬ

18.01.14 09:30 0 914
Всі вони виграли в акції, яку традиційно влаштовує ЖКП "Західне". Мотивувати таким чином власників квартир вчасно розраховуватися тут розпочали ще п’ять років тому.

Усі витрати для цих рівнян компенсує житлово-комунальне підприємство "Західне". Фортуна посміхнулася жінці під час розіграшу квитанцій серед сумлінних платників. Жінка сяє від щастя, адже в лотереях їй ніколи ще не таланило.

- Ще більше спонукає такий от розіграш і такі заходи, щоб платити. Це є своєрідним заохоченням для мешканців і платників послуг, – розповідає переможець акції Людмила Дубина.

Імена щасливчиків визначив барабан. Їх обирали серед трьох сотень власників квартир, які відносяться до житлово-комунального підприємства "Західне" та протягом року справно сплачують квартплату.

ЖКП "Західне" обслуговує майже десять тисяч квартир. Серед них найбільше трикімнатних. Поміж їхніх власників розігрують 20 квитанцій. Ще 30 рівнян не платитимуть за свої одно- та двохкімнатні помешкання. Пенсіонер Микола Романчук свою "п’ятикімнатку" отримав ще за радянських часів. Чоловік не звик жити в борг і за всі комунальні послуги сплачував вчасно.

За його словами, якщо ти знаєш, що зрештою коли-небудь треба платити, то краще це зробити зразу і не думати про те, що ти комусь щось винен.

– Цьогорічна акція вже п’ята по рахунку. Обирати учасників з кожним разом дедалі важче, адже вчасно розраховуватися за квартиру почали майже всі, - стверджує начальник ЖКП "Західне" Микола Тарасюк.

Керівництво міста акцію підтримує, чиновники сподіваються, що цей досвід переймуть і інші житлово-комунальні підприємства міста.

– Це викликає позитивний досвід громадян і серед комунальних підприємств, адже спонукає громадян вчасно сплачувати платежі, а підприємство отримує необхідні кошти для проведення поточної діяльності, - наголошує секретар Рівне ради Андрій Грещук.

Відтак, саме "Західне" має найкращі показники по розрахунках за квартплату серед усіх рівненських ЖКП.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ