Роботу керівника рівненського УБОЗу Олексія Харкевича відзначили у МВС України

Роботу керівника рівненського УБОЗу Олексія Харкевича відзначили у МВС України

18.01.14 08:51 0 1033
У Міністерстві внутрішніх справ України відбулася відеоселекторна нарада керівництва Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю та керівників територіальних спецпідрозділів БОЗ.

Відкриваючи роботу, начальник ГУБОЗ генерал-майор міліції Станіслав Рогозін відмітив, що минулого року працівникам служби вдалося певною мірою активізувати протидію організованій злочинності. Своєю діяльністю зуміли нейтралізувати негативний криміногенний вплив, зруйнувати створені корупціонерами схеми розкрадання бюджетних коштів, виявити деструктивні екстремістські процеси, перекрити дорогу "злодіям в законі".

Очільник відомства відзначив організацію оперативно-службової діяльності начальників УБОЗ міста Києва Олександра Шаповалова та Рівненської області Олексія Харкевича, адже цим керівникам за короткий час вдалося перебудувати роботу підпорядкованих управлінь та вивести їх у лідери.

Після обговорення робочих питань Станіслав Рогозін довів підлеглим основні завдання на 2014 рік, при цьому особливу увагу звернув на боротьбу з корупцією, як пріоритетний напрямок роботи правоохоронних органів, визначений Президентом України. При цьому слід концентрувати зусилля на викритті фактів корупції серед високопосадовців, у першу чергу розпорядників бюджетних коштів, а також представників судових, правоохоронних та контролюючих органів.

Підводячи підсумки наради, Станіслав Рогозін наголосив, що усі позитивні тенденції в роботі, які напрацьовані минулого року, повинні бути збережені і в подальшому.

Прес-служба ГУБОЗ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Звернення начальника ...
Наступна новина: Кубок України. "Енергія" та ...

КОМЕНТАРІ