У Волинській області ковельські рятувальники прозвітувались про результати діяльності у минулому році

У Волинській області ковельські рятувальники прозвітувались про результати діяльності у минулому році

18.01.14 15:15 0 829
16 січня у залі засідань Ковельського міськрайвідділу УДСНС області відбулася нарада з підбиття підсумків діяльності, проведеної у 2013 році Ковельським гарнізоном та визначення основних завдань на 2014 рік. Нараду провів начальник управління ДСНС України області генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук. У нараді взяли участь також голова райдержадміністрації Сергій Матяшук, представники міської влади, працівники міськрайонного відділу.

Начальник відділу підполковник служби цивільного захисту Олександр Капець прозвітував, що протягом минулого року рятувальними підрозділами на території міста та району ліквідовано 112 пожеж. Підрозділи служби «101» минулого року брали участь у ліквідації наслідків ДТП, надзвичайних ситуацій та некласифікованих подій, підвищували рівень професійної майстерності під час пожежно-тактичних навчань та тренувань.

Він також зазначив, що на території Ковельського району функціонує 10 підрозділів місцевої пожежної охорони, силами яких у 2013 році здійснено 47 виїздів на пожежі та загорання. Для цілей пожежогасіння в сільських населених пунктах налічується 54 водонапірних вежі та 184 пожежних водойми.

Начальник управління Володимир Грушовінчук порушив питання щодо відновлення роботи несправних водонапірних веж та облаштування існуючих природних водойм під’їздом для пожежної техніки в сільській місцевості, проведення систематичної роз’яснювальної пожежно-профілактичної роботи серед населення для дотримання вимог пожежної безпеки у житлових будинках з пічним опаленням.

Голова райдержадміністрації Сергій Матяшук зазначив, що працівники міськрайонного відділу забезпечують належну пожежну безпеку в районі, посилено працюють під час снігових наметів у зимовий період, ліквідації підтоплення населених пунктів. Він також наголосив на важливості та необхідності постійного проведення роботи щодо запобігання пожежам та надзвичайним ситуаціям в районі.

Управління ДСНС області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Новорічним пригодам ...

КОМЕНТАРІ