Напередодні Водохреща очільник волинських рятівників взяв участь у телепередачі «Тема дня» на каналі Волинського телебачення

Напередодні Водохреща очільник волинських рятівників взяв участь у телепередачі «Тема дня» на каналі Волинського телебачення

18.01.14 13:42 0 900
17 січня начальник управління ДСНС у Волинській області генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук у телепередачі «Тема дня» на каналі «Нова Волинь» окреслив актуальні питання забезпечення цивільного захисту населення в зимовий період.

Під час передачі він поінформував глядачів про ситуацію із пожежами, визначив основні проблемні питання, завдання та напрямки діяльності рятувальників у новому році. Особливо наголосив на протипожежному захисті сільської місцевості. Хоча в області функціонує 95 місцевих пожежних команд, які є первинною ланкою у ліквідації пожеж на селі, постійно існує загроза їх недофінансування чи скорочення.

Упродовж ефіру головний рятувальник краю говорив про проблеми зимового періоду відпочинку на водоймах та як запобігти трагедіям у житловому секторі через надмірний обігрів помешкань. Він закликав населення суворо дотримуватись правил пожежної безпеки при користуванні пічним опаленням та електричними приладами під час обігріву своїх помешкань, а любителів зимової риболовлі не зловживати власним життям і не виходити на тонкий лід.

А напередодні святкування 19 січня свята Водохреща наголосив на тому, що кожен громадянин повинен бути свідомим того, що його безпека залежить, у першу чергу, від власної поведінки, та бути обачними під час святкування. Обираючи місце для занурення, звернути увагу на визначені органами місцевого самоврядування пляжі, адже такі місця є найбільш безпечними.

Володимир Грушовінчук зазначив, що для безпеки населення у місцях масового проведення заходів Водохреща, пожежно-рятувальні підрозділи ДСНС Волині будуть чергувати, і у будь-яку скрутну хвилину готові прийти на допомогу.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області 2 ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ