У Волинській області відбулось підбиття підсумків роботи рятувальників за 2013 рік

У Волинській області відбулось підбиття підсумків роботи рятувальників за 2013 рік

18.01.14 14:29 0 1059
15 січня в актовому залі ДПРЧ-5 м.Нововолинська відбулась нарада з підбиття підсумків оперативно-службової діяльності Нововолинського гарнізону управління ДСНС області протягом 2013 року.

Засідання проведене під головуванням заступника начальника управління з реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України в області полковника служби цивільного захисту Анатолія Свірського за участі керівного складу, рятувальників та працівників міськвідділу, представників міської ради.

Під час наради розглянуті питання забезпечення пожежної та техногенної безпеки у місті, готовності органів і підрозділів цивільного захисту до дій за призначенням, оперативного реагування підрозділу на надзвичайні ситуації, стан здійснення наглядово-профілактичної діяльності та організації заходів цивільного захисту протягом минулого року.

У своїй доповіді начальник Нововолинського міськвідділу майор служби цивільного захисту Іван Саюк, зокрема, зазначив, що минулого року у місті Нововолинську та селищі Жовтневому трапилось 38 пожеж, що на 36% менше у порівнянні з минулим. Завдяки оперативним діям вдалося зберегти від пожежі матеріальних цінностей громадян на суму понад 5 мільйонів гривень.

У 2013 році рятувальники ДПРЧ-5 м. Нововолинська взимку були залучені до цілодобового позмінного чергування в пункті обігріву, брали участь у буксируванні автотранспорту із снігових наметів, відкачуванні талої води з житлових будинків навесні.

В підсумку заступник начальника УДСНС області Анатолій Свірський озвучив основні завдання Нововолинського міськвідділу щодо попередження та ліквідації надзвичайних ситуацій у 2014 році та подякував працівникам підрозділу за підтримання високого рівня оперативної готовності. Він також зауважив, що забезпечення безпеки та захисту населення, об'єктів економіки держави і суб’єктів приватної власності від негативних наслідків надзвичайних ситуацій залишається невід'ємною частиною державної політики національної безпеки і є пріоритетом у діяльності ДСНС України.

Управління ДСНС області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські міліціонери ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ