У Волинській області відбулась нарада з підбиття підсумків діяльності рятувальників району в 2013 році

У Волинській області відбулась нарада з підбиття підсумків діяльності рятувальників району в 2013 році

18.01.14 08:04 0 724
16 січня відбулась нарада з підбиття підсумків діяльності Маневицького районного відділу та ДПРЧ-13 УДСНС України у Волинській області за 2013 рік та визначення завдань на 2014 рік.

У нараді брали участь: заступник начальника управління з організації запобігання надзвичайним ситуаціям та заходів цивільного захисту управління ДСНС області полковник служби цивільного захисту Микола Кревський, голова Маневицької райдержадміністрації Микола Миронюк, голова районної ради Петро Зінчук, посадові особи відділів райдержадміністрації, працівники та рятувальники районного відділу ДСНС області.

Начальник Маневицького районного відділу майор служби цивільного захисту Валерій Клімчук доповів про результати наглядово-профілактичної діяльності в сфері забезпечення належного рівня техногенної безпеки та цивільного захисту в районі, проаналізував стан реагування на пожежі та надзвичайні ситуації, а також стан кадрового забезпечення ввіреного йому гарнізону протягом 2013 року. Зокрема,

минулого року рятувальники району ліквідували 80 пожеж. Основними причинами пожеж були: коротке замикання електромереж (26 випадків), необережне поводження з вогнем – 24, несправність пічного опалення – 8, через дитячі пустощі з вогнем трапилось 6 пожеж. В результаті пожеж та їх наслідків минулого року в районі загинуло 3 людини.

Керівники районної влади дали позитивну оцінку діяльності рятувальників району, а заступник начальника управління ДСНС області полковник служби цивільного захисту Микола Кревський окреслив основні завдання Маневицького райвідділу у цьому році. Це, зокрема, контроль за додержанням суб’єктами господарювання чинного законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки об’єктів, проведення масово-роз’яснювальної роботи з населенням для запобігання пожежам та трагічним випадкам на них, забезпечення ефективної взаємодії із засобами масової інформації для об’єктивного висвітлення питань цивільного захисту та діяльності пожежно-рятувальної служби, підтримання високого рівня боєздатності підрозділів та недопущення випадків травматизму особового складу під час виконання службових обов’язків, здійснення контролю за виконанням програми забезпечення засобами індивідуального захисту непрацюючого населення, впровадження на об’єктах підвищеної небезпеки локальних систем раннього виявлення загрози виникнення надзвичайних ситуацій, а також проведення роботи над створенням на території Троянівської сільської ради нового підрозділу місцевої пожежної охорони.

Управління ДСНС України в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: "Маланка-Фест ...

КОМЕНТАРІ