В Закарпатській області в Мукачівському міськвідділі міліції підбили підсумки роботи за 2013 рік

В Закарпатській області в Мукачівському міськвідділі міліції підбили підсумки роботи за 2013 рік

18.01.14 08:04 0 648
В Мукачівському міськвідділі відбулася нарада під головуванням т.в.о.начальника УМВС України в Закарпатській області Василя Буковчаника. Разом з тим було проведено прийом громадян м.Мукачева та Мукачівського району.

Під час прийому громадян до Василя Михайловича звернулось троє мешканців м.Мукачева та району. Запитання громадян стосувались правової допомоги та вирішення майнових суперечок.

Одним з тих, хто звернувся до керівника УМВС, був головний редактор видання «Наша справа», активіст правозахисного центру Юрій Кравчук. Журналіст підняв доволі актуальне питання боротьби з корупцією та хабарництвом, співпраці в цьому напрямку з міліцією.

Василь Михайлович підтримав прагнення громадськості та представників ЗМІ допомагати правоохоронцям боротися з хабарництвом. Дав вказівку начальникові міськвідділу Василю Швенді першочергово реагувати на всі звернення журналістів щодо виявлення ними фактів хабарництва. Окрім того, організувати роботу у всіх підрозділах по ефективній співпраці з місцевими журналістами та активістами руху «Стоп-хабар».

Очільник міліції підкреслив: «2014 рік оголошено роком боротьби з корупцією. Тому з допомогою небайдужих громадян та представниками ЗМІ ми зможемо спільно і ефективно досягти мети, поставленої керівництвом держави».

Друге питання журналіста стосувалось розслідування резонансного кримінального провадження на території Мукачівського району. На всі запитання журналіст отримав вичерпні відповіді.

Під час наради за участі всіх начальників служб полковник Буковчаник наголосив на тому, що потрібно проаналізувати всі недоліки та прорахунки, які були допущені в 2013 році з метою їх усунення та забезпечення плідної роботи кожного працівника, кожної служби міськвідділу. Також головуючий довів до присутніх основні вимоги керівництва щодо покращення діяльності міліції, наголосив на основних напрямках роботи щодо ефективної протидії злочинності, забезпечення громадського порядку та громадської безпеки.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: "Маланка-Фест ...

КОМЕНТАРІ