В Ужгороді іномарка збила дитину просто на пішоходному переході

В Ужгороді іномарка збила дитину просто на пішоходному переході

18.01.14 15:50 0 839
На щастя, 5-річний потерпілий хлопчик відбувся лише переляком та забоями м′яких тканин. «Ауді», що збила дитину, поміщено на штрафмайданчик міліції.

Вечірньої пори до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 33-річного мешканця міста про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася на пішохідному переході по вул.Грушевського в Ужгороді.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Було встановлено, що 31-річний водій автомобіля «Audi», мешканець міста, скоїв наїзд на 5-річного хлопчика, який разом зі своєю бабусею переходив дорогу на пішоходному переході по вул. Грушевського, повертаючись додому з садочка.

Внаслідок наїзду дитина отримала тілесні ушкодження у вигляді підшкірної гематоми голови та забою м’яких тканин стегна і була госпіталізована до Ужгородської міської дитячої клінічної лікарні.

Транспортний засіб поміщено на штрафмайданчик.

Дана подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції. Наразі працівниками міськвідділу по даному факту проводиться перевірка.

Нагадаємо, що це вже третя з початку року автопригода за участю дітей в Ужгороді. Тож міліція вкотре звертається до учасників дорожнього руху: будьте особливо уважні на вулиці! Шановні батьки, навчіть своїх дітей правилам дорожнього руху, як правильно переходити дорогу і т.д. А малих дітей, як бачимо з цього випадку, взагалі краще не відпускати одних на вулицю, навіть на пішоходних переходах.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ