Єдина диспетчерська для «швидких» на Львівщині досі не запрацювала

Єдина диспетчерська для «швидких» на Львівщині досі не запрацювала

18.01.14 16:00 0 825
Єдину обласну оперативно-диспетчерську службу екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Львівщини планується повністю запустити у першому кварталі 2014 року.

Про це 17 січня на колегії департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА повідомив директор департаменту Ростислав Ступницький.

Створення Єдиної обласної оперативно-диспетчерської служби екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Львівщини Р. Ступницький вказав серед проблемних питань охорони здоров’я Львівщини. Головний медик області висловив сподівання, що оперативно-диспетчерська служба буде повністю обладнана і запрацює у першому кварталі 2014 року.

Нагадаємо, Єдину диспетчерську службу екстреної допомоги Львівщини планували обладнати до 1 квітня і повністю запустити в роботу до кінця 2013 року.

Про це 7 лютого на прес-конференції повідомив в.о. директора департаменту охорони здоров’я ЛОДА Орест Середа.

«Область має забезпечити приміщення, ремонти. Коштом національного проекту цю диспетчерську мають начинити обладнанням», – повідомив Середа.

Єдина диспетчерська служба екстреної допомоги Львівщини, яка координуватиме роботу всіх бригад швидкої області, буде облаштована у приміщенні на вул. Пилипа Орлика, 6.

Як повідомив директор центру екстреної меддопомоги та медицини катастроф Юрій Пацюрко, на координація роботи бригад швидкої здійснюється в телефонному режимі через центр медицини катастроф.

Нагадаємо, на диспетчерську службу екстреної допомоги Львівщини потрібно 2,5 млн грн. Кошти планують виділити з обласного бюджету.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ