Львівщина отримає $10 млн Cвітового банку на ранню діагностику раку

Львівщина отримає $10 млн Cвітового банку на ранню діагностику раку

18.01.14 08:08 0 753
Львівщина отримає грант Світового банку на реалізацію програми з раннього виявлення раку у розмірі 10 млн доларів, а не 4 млн доларів, як планувалося раніше.

Про це 17 січня на колегії департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА повідомив директор департаменту Ростислав Ступницький.

Як повідомив Р. Ступницький, нещодавно експертна група Світового банку і МОЗ України прийняла рішення про надання гранту Світового банку на реалізацію програми онкопревенції на Львівщині у сумі 10 млн доларів.

«Первинний розмір становив 4 млн доларів, а до кінця року зріс до 10 млн доларів. Не виключено, що Львівщина може сподіватися і на подальше збільшення гранту», – зазначив головний медик Львівщини.

Нагадаємо, у рамках спільного проекту Світового банку та Міністерства охорони здоров’я з реформування регіональних систем охорони здоров’я Львівщина стала однією з 11 областей, де здійснюватиметься підготовка й реалізація регіональних проектів.

Львівщина увійшла у перелік визначених областей разом з Дніпропетровською, Полтавською, Луганською, Вінницькою, Волинською, Рівненською, Закарпатською, Донецькою, Запорізькою областями та АР Крим.

Планувалося, що обсяг фінансової підтримки (інвестиції) в рамках співробітництва зі Світовим банком для Львівської області становитиме $ 4 млн.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині шахрайка ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ