На Прикарпатті місцевий житель обікрав храм Успення Пресвятої Богородиці

На Прикарпатті місцевий житель обікрав храм Успення Пресвятої Богородиці

18.01.14 17:01 0 884
Вночі в одному із сіл Тлумацького району, місцевий житель, зламавши замки вхідних дверей, зайшов до храму та викрав 20 тисяч гривень пожертвуваних прихожанами.

Крадіжку виявив церковний дяк, який вранці прийшов до храму. Чоловік побачив, що бічні двері, які ведуть через ризницю до храму, зламані. У храмі пошкоджено скриньки для пожертв та металевий сейф. За словами церковнослужителів сума пожертв становила близько 20 тисяч гривень.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами міліціонери встановили, що дану крадіжку скоїв 23-річний місцевий житель, який і раніше вступав у протиріччя із Законом, був судимий за крадіжки.

У помешканні підозрюваного проведено санкціонований судом обшук, однак викрадених коштів не знайдено. Наразі проводиться весь комплекс оперативно-розшукових заходів спрямованих на розшук коштів пожертвуваних прихожанами.

На зловмисникові оголошено про підозру у вчиненні крадіжки. Відносно підозрюваного судом визначено міру запобіжного заходу – домашній арешт. У правоохоронців достатньо доказів вважати, що цей фігурант кримінального провадження причетний також до скоєння інших крадіжок.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Сергій Тарашевський: ...

КОМЕНТАРІ