В Івано-Франківську працівники ДСО затримали двох жінок, які погрожували пістолетом

В Івано-Франківську працівники ДСО затримали двох жінок, які погрожували пістолетом

18.01.14 12:00 0 961
Днями в м. Івано-Франківськ близько першої години на пульт Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації з кіоску по вулиці Короля Данила.

На місце події негайно було відправлено наряд групи затримання Державної служби охорони в складі наряду старшого прапорщика міліції Михайла Питльованого, старшиною міліції Романом Сливоцьким та міліціонером-водієм старшим сержантом міліції Володимиром Зіньком.

За лічені хвилини працівники ДСО прибули на місце події, де дізналися від продавця кіоску, що дві особи жіночої статі підійшли начебто, щось купити, але в однієї з них в руках знаходився предмет схожий на пістолет, яким вона погрожувала. Працівниця кіоску сховавшись за прилавок і нажала тривожну педаль. Здогадавшись, що жінка викликала міліцію, дані особи втекли з місця події.

Не гаючи ні хвилини, правоохоронці обстежили прилеглу територію. Де згодом затримали двох невідомих, які були схожі за описом. Затриманими виявилися 37-річна та 19-річна жительки Івано-Франківська. В однієї із затриманих, а саме в 37-річної жінки було виявлено пістолет.

На місце події викликано слідчо-оперативну групу Івано-Франківського міськвідділу УМВС, при огляді працівники міліції вилучили пістолет та 12 патронів.

Затриманих доставили в міський відділ міліції для встановлення даних та винесення процесуального рішення.

Марія Мельникович,

УДСО при УМВС України

в Івано-Франківській області

http://dso.gov.ua/
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ