Львівські міліціонери застерігають пенсіонерів від шахраїв

Львівські міліціонери застерігають пенсіонерів від шахраїв

18.01.14 14:28 0 971
- Як не стати жертвою зловмисників, роз’яснюють пенсіонерам дільничні Стрийського відділення міліції Львівщини. В межах профілактичних заходів вони здійснюють поквартирний обхід місцевих жителів, вручають їм пам’ятку «В допомогу пенсіонерам» та проводять бесіди.

Люди літнього віку, які потрапляють у тенета зловмисників, завжди болісно переносять такі прикрі випадки. Як свідчить статистика, найчастіше пенсіонери потерпають від таких кримінальних правопорушень, як шахрайства та крадіжки.

Для того, щоб беззахисністю самотніх місцевих мешканців не скористалися охочі до легкої наживи, стрийські правоохоронці під час обходу помешкань громадян, проводять профілактичні бесіди з пенсіонерами та залишають їм пам’ятку про те, як діяти в тій чи іншій ситуації, надають довідкову інформацію про дільничного інспектора міліції та номер його службового телефону.

«Пам’ятка «В допомогу пенсіонерам» розроблена Управлінням зв’язків із громадськістю МВС України та Фондом ООН з питань Народонаселення. В ній містяться поради як уникнути квартирних крадіжок, як не стати жертвою шахраїв, а також куди слід звертатися, якщо лихо вже сталося», - розповів начальник громадської безпеки Стрийського міськвідділу міліції Олег Поліщук.

З такими візитами дільничні інспектори міліції навідаються до домівок пенсіонерів, які проживають у місті Стрий і селах району та вручать ці буклети, щоб в разі необхідності потрібна інформація була у них під рукою.

Стрийський МВ ГУМВС України

у Львівській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ