На Рівненщині під час конфлікту чоловік вдарив ножем співмешканку

На Рівненщині під час конфлікту чоловік вдарив ножем співмешканку

18.01.14 08:10 0 665
Удар ножем у живіт – саме так 42-річний Олександр, житель м. Острог вирішив розв’язати конфлікт зі своєю співмешканкою, 47–річною Людмилою.

- Олександр ніде не працював, тож частенько любив проводити свій вільний час за чаркою спиртного, – повідомив перший заступник начальника Острозького МВ УМВС України в Рівненській області Микола Ковальчук - Того ж дня хазяїн знову був напідпитку. Зранку Олександр прокинувся у поганому настрої, тож почав ображати співмешканку та її дочку. В свою чергу жінка вирішила не мовчати.

Слово за слово і в родині виник конфлікт. Щоправда цього разу, аби довести свою правоту, Олександр вдарив Людмилу ножем у живіт.

З діагнозом проникаюче ножове поранення передньою черевної стінки з ушкодженням передньої стінки шлунку та внутрішньою кровотечею жінка була доставлена у Острозьку ЦРЛ, де була прооперована. Нині лікарі запевняють, що загрози для життя жінки не має.

- Відносно Олександра слідчим Острозького МВ УМВС України в Рівненській області розпочате кримінальне провадження, передбачене частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження), - зазначив начальник СВ Острозького МВ УМВС України в Рівненській області Микола Ковальчук. – Нині Олександру загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

Вікторія Антонова,

Острозький МВ УМВС

України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ