У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

18.01.14 14:32 0 913
За добу до міліції надійшло 24 повідомлення про скоєння крадіжок. За 18 фактами відкрито кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Про деякі з них:

- До міліції повідомила 39-річна Людмила з Рівного, що в приміщенні однієї з шкіл міста невідома особа викрала мобільний телефон у її 12-річної дочки, учениці шостого класу. Сума збитку встановлюється.

- Міліціонери встановили, що крадіжку з підсобного приміщення 57-річного рівнянина Олександра скоїв 37-річний Валерій житель Рівненського району. Зловмисник заволодів електроінструментом, зварювальним апаратом, ящиком горілки та продуктами харчування. Сума збитку встановлюється.

- 55-річний Василь з Дубно повідомив, що поблизу одного з магазинів по вулиці Залізничній невідома особа викрала його велосипед. Потерпілий залишив транспортний засіб без нагляду. Сума збитку встановлюється.

- До міліції повідомив 53-річний Олександр з Дубровицького району, що в одному з кафе пошкоджені вхідні двері. Міліціонери встановили, що зловмисники проникли до приміщення розважального закладу а заволоділи товарно-матеріальними цінностями. Невідомі особи викрали слабоалкогольні напої, шоколадки та гроші в сумі близько 100 гривень.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Початок видобутку ...

КОМЕНТАРІ