Івано-Франківщина: обережно! Під час християнських свят шахраї беруться до справи

Івано-Франківщина: обережно! Під час християнських свят шахраї беруться до справи

19.01.14 14:19 0 823
Пересічним громадянам слід пам’ятати, що у злочинців зазвичай відсутня як совість, так і релігійна благочестивість. Шахраї не нехтують приводом обікрасти довірливих вірян.

Так, минулого року був випадок 13 січня в одному із сіл Тлумацького району, коли злочинець, під виглядом священнослужителя, проник до помешкання пенсіонерки. Проводячи «обряд освячення» житла, шахрай обікрав стареньку. Після того, як псевдосвященник пішов, та виявила зникнення грошей у сумі 800 грн.

Нагадаємо, що є декілька видів християнських освячень, одне з яких - Йорданське освячення - починається від свята Йордана 19 січня та триває до Стрітення Господнього, 15 лютого. Тож, варто задуматись, якщо служителі церкви прийшли у не вказаний період, яка для цього є причина.

Міліція Прикарпаття закликає! Будьте обачними, не поспішайте впускати до помешкання невідомих вам людей. Запитуйте з якої вони церкви та добре запам’ятайте їх обличчя. Радимо всім вірянам, що відвідують храм, познайомитися із місцевими священнослужителями, аби мати можливість ідентифікувати їх при зустрічі.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області два ...
Наступна новина: Звернення міліціонерів ...

КОМЕНТАРІ