В Закарпатській області пенсіонерка з Іршавщини вдячна працівникам міліції за людяність і порозуміння

В Закарпатській області пенсіонерка з Іршавщини вдячна працівникам міліції за людяність і порозуміння

19.01.14 14:39 0 843
На адресу Міністра внутрішніх справ України В.Захарченка надійшла подяка керівництву та працівникам Іршавського райвідділу міліції від жительки Іршавського району.

- Минулого року від мене забрали для ремонту газовий лічильник працівники Іршавського газового господарства, а згодом відключили від моєї оселі газ,- пише в листі до міністра 64-річна жителька с.Загаття Іршавського району пані Марія. – Мені довелось оббивати пороги різних чиновників, щоб мені повернули мій лічильник та підключили газ, але їхні двері я не завжди могла відкрити. З цього питання я намагалась потрапити на прийом до голови Іршавської РДА В.Ковбаска, проте секретарка сказала, що неприйомний день. Я благала, просила мене впустити, бо надворі холодно, а в мене відключили газ. Проте секретар настоювала на своєму, плечима закрила вхід до кабінету чиновника, а потім зателефонувала двом чоловікам, щоб мене взагалі викинули з приміщення. Один чоловік взяв мене за руку і почав виштовхувати з прийомної. Я не вийшла, тоді на мене викликали міліцію.

Міліціонер, який зайшов до прийомної, з′ясувавши мету мого візиту до керівника, сказав, що це моє право, підійшов до дверей голови РДА, відкрив їх і сказав мені заходити. Доки я спілкувалася з керівником району, цей молодий міліціонер очікував мого повернення з кабінету, а далі провів мене до виходу на вулицю.

Я відразу хотіла з ним піти до його керівника, але він сів до міліцейської машини і поїхав. Мені довелось самій йти до начальника Іршавського РВ УМВС підполковника міліції М.Куриці, аби хоч дізнатись прізвище цього міліціонера.

Начальник райвідділу мене відразу прийняв, хоча в нього був неприйомний день і він не знав, по якому питанню я до нього йду. Вислухав мене і надав пораду з даного приводу. Запропонував написати заяву відносно працівників газового господарства і допоміг розшукати мого спасителя. Ним виявився інспектор слідчого відділення Іршавського РВ УМВС молодший лейтенант міліції Василь Леньо.

Я щиро вдячна начальнику райвідділу міліції Миколі Куриці, інспектору В.Леньо та всім працівникам іршавської міліції за порядне відношення до простих людей, за те, що вони захищають нас і вдень, і вночі.

Наостанок іршавська пенсіонерка попросила міністра відзначити згаданих працівників, а також привітала всіх правоохоронців Іршавщини з Днем міліції та Новорічно-Різдвяними святами.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Звернення міліціонерів ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ