Перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук взяв участь в благодійному марафоні «Бог багатий милосердям»

Перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук взяв участь в благодійному марафоні «Бог багатий милосердям»

19.01.14 17:32 0 904
Благодійний телемарафон «Бог багатий милосердям» тривав упродовж сьогоднішнього дня у прямому ефірі телеканалу «Нова Волинь». Його організатор: Волинська рада церков, за підтримки облдержадміністрації, обласної та Луцької міської рад.

Мета марафону – зібрати кошти для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та іншим малозабезпеченим.

Різдвяний телемарафон відкрив керуючий Волинською єпархією УПЦ КП митрополит Луцький і Волинський Михаїл, який закликав волинян звершувати добрі справи в ім’я милосердя. З промовами також звернулися голови облдержадміністрації Борис Клімчук та обласної ради Володимир Войтович.

Телеканал «Нова Волинь» наживо транслював виступи церков і конфесій Волинської області протягом усього дня.

Участь в урочистому закритті різдвяного телемарафону разом з митрополитом Михаїлом, головою облдержадміністрації Борисом Клімчуком, першим заступником голови обласної ради Юрієм Лобачом взяв перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук.

Від імені Луцького міського голови Миколи Романюка, жителів нашого міста він привітав присутніх у залі та телеглядачів з новорічно-різдвяними святами. «Волинська область – унікальна. Адже такого благодійного марафону, у якому беруть участь усі релігійні конфесії, немає ніде в Україні. Новорічно-різдвяні свята – час, коли народився Ісус Христос, дають можливість роботи добро, допомагати людям, які цього потребують», - сказав Святослав Євгенович. Він подякував усім прихожанам, побажав доброго здоров’я, «щоб у нашій державі було якнайменше людей, що потребують допомоги, і якнайбільше тих, що зможуть її надати». «Ці свята показують, що український народ щирий і готовий прийти на допомогу у скрутну хвилину. Тож хай Бог оберігає кожного українця, хай наші душі будуть добрими і милосердними до чужої біди», - побажав присутнім Святослав Кравчук.

Долучитися до благодійного марафону може кожен, переказавши гроші на спеціальний рахунок.

р/р 26 04 90 00 00 00 35

МФО банку: 300023

ПАТ “Укрсоцбанк”.

Код ЄДРПОУ: 02940115

Волинська обласна організація Червоного Хреста України

Призначення платежу – «На благодійний різдвяний марафон».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ