В Луцьку відповідальність за неподання електронної звітності

В Луцьку відповідальність за неподання електронної звітності

19.01.14 10:42 0 871
З 01.01.2014 р. набрав чинності п. 9 ст. 17 Закону про РРО, нормами якого передбачено, що до суб’єктів господарювання, які здійснюють розрахункові операції, за неподання до органів доходів і зборів звітності, пов’язаної із застосуванням РРО, розрахункових книжок та копій розрахункових документів і фіскальних звітних чеків з РРО, дротовими або бездротовими каналами зв’язку в разі обов’язковості її подання застосовуватимуться фінансові санкції у розмірі десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (170 грн.).

На виконання норм Закону про РРО суб’єкти господарювання для технічного переобладнання свого РРО повинні були до 01.01.2014 р. придбати РРО нового покоління або вже провели модернізацію РРО та привели їх у відповідність із вимогами наказу № 1057.

Нагадаємо, що згідно із цим Законом подавати звітність в електронному вигляді зобов’язані суб’єкти господарювання, які при проведенні розрахункових операцій застосовують РРО.

Крім того, суб’єктам господарювання було надано можливість вжити всіх необхідних заходів, які б відповідали вимогам чинного законодавства щодо передачі контрольно-звітної інформації в електронному вигляді, для чого дату набрання чинності п. 9 ст. 17 Закону про РРО законодавцями було відстрочено на 01.01.2014 р.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: на ...
Наступна новина: Галина Чорна: "Головне ...

КОМЕНТАРІ