На Хмельниччині під час ліквідації пожежі в житловому будинку врятовано 40-річного чоловіка та виявлено труп 39-річної жінки

На Хмельниччині під час ліквідації пожежі в житловому будинку врятовано 40-річного чоловіка та виявлено труп 39-річної жінки

19.01.14 11:46 0 724
Повідомлення про виникнення загоряння в смт. Ярмолинці надійшло за номером «101» 17 січня о 13:10. На місце події прибули працівники 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Під час проведення розвідки рятувальники виявили біля вхідних дверей непритомного чоловіка, якому не вистачило кількох метрів, аби покинути палаючий будинок. Постраждалого винесли на чисте повітря та передали медикам. Нажаль, в одній з кімнат згодом було виявлене бездиханне тіло 39-річної жінки.

Вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинку в тих розмірах яких вона набула на час прибуття пожежно-рятувального підрозділу.

Пожежа була локалізована о 13:35, ліквідована о 13:36.

Вогнем пошкоджено кімнату на площі 3 кв. м, а також телевізор, ліжко, матрац та домашні речі.

Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації електропобутових приладів. Як виявилось, зайнявся саморобний обігрівач.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій вкотре застерігає громадян дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки. Не варто використовувати саморобні прилади для обігріву помешкань та перевантажувати електромережу. Це зазвичай призводить до трагедії. Бережіть своє життя!

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: Дніпропетровський ...

КОМЕНТАРІ